Horecaschort | Professionele schorten horeca | Karro
  • GROTERE AFNAMES = LAGERE PRIJZEN
  • ENKEL VOOR PROFESSIONELEN
  • GROTERE AFNAMES = LAGERE PRIJZEN
  • ENKEL VOOR PROFESSIONELEN
  • GRATIS VERZENDING

Hoe herkent u een kwalitatieve horecaschort van Karro?

Karro
Horecaschort | Professionele schorten horeca

Bent u op zoek naar een stijlvolle, kwalitatieve en knappe vintage horecaschort voor uw zaak? Dan bent u bij Karro aan het juiste adres! Als groothandel produceren en verdelen wij professionele schorten voor de horeca, die perfect aan al uw wensen voldoen.

 

Welke horecaschort biedt Karro aan?

De naam Karro is afkomstig van het vintage ruitjesmotief dat u op veel traditionele keukenhanddoeken en horecaschorten terugvindt. En onze naam komt in de huidige schorten ook optimaal tot zijn recht.

In ons assortiment vindt u blauwe, grijze, zwarte of bordeaux keukenschorten, met een zakje in stijlvol ruitjesmotief. Mag het voor u nog iets meer ‘Karro’ zijn? Dan is de onze keukenschort volledig in ruitjesmotief ongetwijfeld iets voor u. Last but not least is er ook nog een alternatief met een tekening die bestaat uit krijtstrepen.

 

Professionele schorten voor de horeca

De horecaschorten van Karro zijn zo ontworpen dat ze perfect geschikt zijn voor intensief gebruik in de horeca. Het zijn duurzame schorten die slijtvast én stijlvol zijn. Ze beschermen uiteraard uw kledij bij het morsen of spatten, maar bieden ook bescherming bij het dragen van gereedschap. Schorten voor een slagerij nodig? Of eerder in een restaurant, voor de chefs en/of de bediening? Wij helpen u graag verder. 

Bij alle keukenschorten is een zakje en nekband voorzien en bovendien zijn ze erg gemakkelijk in onderhoud. Wij beseffen als geen ander dat horecaschorten bovengemiddeld vaak gewassen moeten worden en daar zijn onze exemplaren dan ook uitstekend tegen bestand. 

Wilt u naast uw vintage schorten ook handdoeken in dezelfde stijl in uw zaak? Lees dan zeker ook meer over onze keukenhanddoeken voor de horeca.

 

Prijs van een kwalitatieve horecaschort

In onze webshop ziet u bij de professionele schorten voor de horeca een maximumprijs van 17 euro per stuk staan. De prijs daalt namelijk aanzienlijk bij grotere afnames, zodat u tot wel 7 euro per schort kan besparen. Op die manier koopt u topkwaliteit aan een erg voordelige prijs. 

Koopt u nog meer vintage schorten in één keer – 600 stuks of meer – dan kan u ons steeds contacteren voor een aangepaste offerte op maat. De minimale afname bij Karro bestaat uit 6 schorten. 

 

Onze expertise en service voor vintage schorten

Kwaliteit met een vleugje nostalgie, dat is Karro in een notendop. Naast onze kwalitatieve keukenhanddoeken hanteren we deze waarden absoluut ook voor onze professionele schorten voor de horeca. Alle producten worden zorgvuldig en kwalitatief geproduceerd, zodat ze optimaal geschikt zijn voor het intensieve gebruik in de horecawereld. 

Naast een onberispelijke kwaliteit staat Karro sinds jaar en dag ook garant voor een vlekkeloze service. Heeft u snel advies nodig, specifieke vragen over ons aanbod of nood aan een spoedige levering? Neem gerust vrijblijvend contact op en we stellen alles in het werk om u te helpen.