Katoenen keukenhanddoeken | Keukenhanddoeken horeca | Karro
  • GROTERE AFNAMES = LAGERE PRIJZEN
  • ENKEL VOOR PROFESSIONELEN
  • GROTERE AFNAMES = LAGERE PRIJZEN
  • ENKEL VOOR PROFESSIONELEN
  • GRATIS VERZENDING

De voordelen van 100% katoenen keukenhanddoeken voor de horeca

Karro
Katoenen keukenhanddoeken voor horeca

Benieuwd naar de troeven van katoenen keukenhanddoeken en hoe Karro deze perfect afstemt op gebruik in de horeca? We geven u graag een kleine introductie.

 

Waarom kiezen voor katoenen keukenhanddoeken?

Keukenhanddoeken worden in diverse stoffen uitgewerkt, maar bij Karro ontdekt u vooral een ruim aanbod met 100% katoenen keukenhanddoeken. En dat heeft uiteraard zo zijn redenen. Katoenen keukenhanddoeken zijn over het algemeen zachter en absorberen beter dan andere materialen. Doordat ze ook dienst kunnen doen als ovenwanten, zijn ze breed inzetbaar. Altijd handig in een keukenomgeving!

Katoen is een natuurlijk materiaal en daardoor ook perfect bruikbaar voor mensen met een gevoelige huid. Hoewel er voor de decoratieve doeleinden ook vaak linnen keukenhanddoeken worden gebruikt, bewijst het aanbod van Karro dat er ook met de katoenen variant heel wat mogelijke kleuren en patronen gerealiseerd kunnen worden.

 

Specifieke katoenen keukenhanddoeken in de horeca

Bij Karro produceren en verkopen we niet gewoon katoenen keukenhanddoeken, maar wel keukenhanden die specifiek voor de horeca bedoeld zijn. Dat blijkt ook uit de specificaties die u bij de handdoeken terug kan vinden in onze webshop. We delen graag enkele concrete voorbeelden.

De Mineur Special Horeca is bijvoorbeeld een handdoek die uitstekend geschikt is voor intensief gebruik, maar die daarnaast ook beschikbaar is in drie verschillende kleuren. Veel horecazaken gebruiken deze kleuren als een interne afspraak. De zwarte Mineur Special Horeca dient daarbij voor algemeen gebruik, terwijl de blauwe Mineur Special Horeca gebruikt wordt om oppervlaktes af te vegen en de rode Mineur Special Horeca voor toepassingen waar rood vlees aan te pas kwam. Het laat u toe om extra hygiënisch te werken en kruisbesmetting te voorkomen.

Nog een voorbeeld van onze 100% katoenen keukenhanddoeken voor de horeca? Dan verwijzen we graag naar de Maya. Deze keukenhanddoek heeft bewust een dikkere weving en grovere draad, waardoor natte of plakkerige oppervlakken efficiënter droog gemaakt kunnen worden. Ook voor potten en patten is dit exemplaar ideaal, gezien de hoge verzadigingsgraad. En aangezien Maya volledig pluisvrij is, kan de keukenhanddoek ook voor glazen en servies gebruikt worden. Veelzijdigheid troef!

Gezien onze ruime ervaring in de B2B-sector weten we bij Karro dat niet al uw keukenhanddoeken van premium kwaliteit hoeven te zijn. Zo heeft u ook materiaal nodig om ‘vuilere’ opkuiswerken te verrichten, zoals het poetsen van een plakkerige toog of de opkuis na het morsen van cola of koffie. Zo is onze Chess een robuuste en budgetvriendelijke handdoek, in donkere kleuren, die hiervoor perfect gebruikt kan worden. Het loont dus zeker de moeite om in onze webshop de omschrijving zorgvuldig door te nemen, zodat u de ideale keukenhanddoek voor de horeca kan uitkiezen.

 

Katoenen keukenhanddoeken bestellen via Karro

Overtuigd door de kwaliteit en charme van onze katoenen keukenhanddoeken? Dan kan u erg eenvoudig uw bestelling plaatsen via onze webshop. Onze groothandel zorgt voor een snelle levering en staat paraat voor al uw vragen of bedenkingen. Als u dus een beroep wilt doen op ons advies, neem dan gerust vrijblijvend contact op.