Retro theedoeken | Vintage theedoeken | Groothandel theedoeken
  • GROTERE AFNAMES = LAGERE PRIJZEN
  • ENKEL VOOR PROFESSIONELEN
  • GROTERE AFNAMES = LAGERE PRIJZEN
  • ENKEL VOOR PROFESSIONELEN
  • GRATIS VERZENDING

Charme én kwaliteit met onze retro theedoeken

Karro

Vintage, retro, Karro. Onze retro theedoeken staan garant voor nostalgie én kwaliteit. Ze zijn speciaal gemaakt voor de horeca en dus uitstekend bestand tegen intensief gebruik en vele wasbeurten. Alle keukentextiel van Karro is vervaardigd volgens de hedendaagse normen, maar tegelijk gebaseerd op drie generaties ervaring. Klassieke kwaliteit op zijn best.

 

Waarom kiezen voor retro theedoeken?

Theedoek, keukenhanddoek, afdroogdoek, schoteldoek, vaatdoek … In de volksmond worden deze begrippen probleemloos door elkaar gebruikt en doorheen de jaren kwamen er steeds meer synoniemen bij. Zo ontstond de benaming theedoek in de 16de eeuw, toen thee een populaire drank was bij de elite. De benamingen veranderden misschien wel af en toe, retro theedoeken hebben de tand des tijds wél vlot doorstaan.

De retro of vintage theedoeken die we bij Karro produceren en verkopen ogen authentiek en stralen vakmanschap uit. Minstens even belangrijk is echter het feit dat ze specifiek gemaakt zijn met het oog op intensief gebruik in de horeca. De vintage theedoeken bestaan dus uit duurzame materialen die jarenlang meegaan en sterk gewapend zijn tegen mogelijke slijtage of hardnekkige vlekken.

Het spreekt voor zich dat begrippen als ‘retro’ of ‘vintage’ voor iedereen een andere invulling kunnen krijgen. Daarom heb je bij Karro de keuze uit verschillende aantrekkelijke ontwerpen. Zo kan je kiezen voor retro theedoeken die goed passen bij jouw activiteit als professional.

 

Karro als groothandel voor theedoeken

Als groothandel voor theedoeken biedt Karro kwaliteit met een vleugje nostalgie. Authentieke designs die ook buitengewoon sterk zijn. En niet alleen de theedoeken zelf zijn uitstekend bestand tegen vlekken, wij bieden ook een vlekkeloze service. Zo kan u voor uw aankoop een staaltje aanvragen of eenvoudig bijbestellen via de webshop.

Karro mag dan wel een jonge onderneming zijn, het team is al tientallen jaren gespecialiseerd in keukentextiel en kent alle noden en normen. Bovendien zijn wij een echte familiezaak waar persoonlijk contact en vertrouwde relaties geen loze begrippen zijn. Als klant van onze groothandel voor theedoeken kan u dus rekenen op deskundig advies en vlotte leveringen.  

Interesse in de vintage theedoeken van Karro?
Neem hier vrijblijvend contact met ons op.